Full speed ahead for the Aerobathon plans!
I have been given a kick up the doo-dah in regard to my reviews…. apparently I should ask people would they kindly review Flin’s Fitness – especially when so many of you say such lovely things when you email me …it really means a lot to me
If you have some time, I would love a Google review, if you be kind enough? The link is here
Or maybe a Facebook review? My business page is here
Thank you so much.
More and more of you using the Team Up Members booking app …. managing class booking is so simple…you can download here:
Aerobathon is coming! This year it is on Sunday 27th October, from 10am til 1pm.
Anyone can come! Please first book on to the dashboard here
And THEN, a donation would be so welcome! We are doing amazingly and are already 35% towards our target! Please donate here ...anything is welcome to raise money for Cancer Research
Our wonderful “Cancer Chop” volunteers, Sian and Mel, will be braving the CROP in aid of Cancer Research ….LIVE haircuts on stage, during the Aerobathon …it’s amazing and exciting! You can read all about it on the Just Giving page …. but a massive thank you to these lovely ladies, who have already raised us so much money!
Have a fab day, please do feedback or message me if you have any comments!
NOTES for this week at FF – there are some minor adjustments to the mid- morning timetable from this week, PLUS a new Yoga Flow with Tracey on Thursday morning. Hope you like the new look morning line up! X
|Week commencing September 30th
New = Newstead / WP = Westcombe Pk
Tub = Tubbenden
|MON||Cardio Ab Attack||9.45am||40 min||WP|
|MON||Zumba Gold||10.30am||40 min||WP|
|MON||Essential Pilates||11.15am||45 min||WP|
|MON||Fight Klub||6.00pm||50 min||NEW|
|MON||Body Con||6.45pm||45 min||Tub|
|MON||Body Con||7.00pm||50 min||NEW|
|MON||Yoga Flow||7.35pm||55 min||Tub|
|MON||Cross Train||8.00pm||30 min||NEW|
|TUE||Mat Yoga||7.40pm||1 hour||Tub|
|WED||Cross Train /Stretch||9.30am||50 min||WP|
|WED||Cardio Ab Attack||6.45pm||45 min||NEW|
|WED||Core & Stretch||7.30pm||45 min||Tub|
|WED||Fight Klub||7.30pm||50 min||NEW|
|THUR||Yoga Flow||10.10am||45 min||WP|
|THUR||Total Body LITE||7.00pm||50 min||NEW|
|THUR||Fitness Pilates||8.00pm||55 min||Tub|
|FRI||Activation Band Conditioning||9.10am||40 min||WP|
|FRI||Body Conditioning||10am||45 min||WP|
|FRI||Fitness Pilates||10.45am||55 min||WP|
|SAT||Total Body HIIT||9.40am||45 min||NEW|
|SAT||Activation Band Conditioning||10.30am||45 min||NEW|
|SUN||The Sunday Session||9.15am||50 min||TUB|
|SUN||Yoga with Kevin||10.30am||75 min||TUB|
For who’s teaching when, check the Team Up dashboard on the Flin’s Fitness home page!