So happy to have Carrie back from her Balinese Yoga training, after a looong 4 weeks!
How lucky are we? I cannot wait to join Carrie on the mat, for our new Tuesday night Mat Yoga session – Tubbenden Small Hall at 7.40pm, for an hour…. stretch, strengthen, relax. The booking link is here, and I will see you there 🙂
Kevin’s Sunday Yoga, and The Sunday Session before it, are both now at Tubbenden …a better hall as the weather gets colder – we have no back up hall on a Sunday during exam time at Newstead! The Sunday Sesh is now at 9.15am, due to booking times at Tubbs.
The Team Up booking system now has a new and improved App! Lots of easier to use features including a quick check on your class count, and registrations …I’ve looked at the customer view with hubs Jim and it’s really, really good! Very simple!
From your phone, go to the app store and look for Team Up Members (not available for desktop yet). The pic looks like this:
You then log in as you would usually to your Team Up account and you’re all set!
While on the subject…. PLEASE please do book in for your classes…and unregister with a simple tap if you can’t make it! With lots of classes now requiring equipment, I do keep an eye on the dashboard during the day, to make sure I have enough kit to go around for the number booked. I was flying around with mini balls last week and it was only by fluke I had enough to go round at the Core class where 7 were booked and 14 turned up! It’s only fair that priority be given to people who have booked their spot, if equipment / mats etc run out.
I just want to make sure everyone gets into their favourite classes, and fully enjoys using all the kit provided 😚
You can still pay cash on the door, just mark as “pay cash / offline” when booking …. please note we can’t take cards or cheques on the door.
You may have seen in my social media posts, that we have announced the “Cancer Chop” that is happening LIVE at the Aerobathon! Members Mel & Sian are going for a drastic “chop” from long to crop, to raise money for this year’s charity Cancer Research. Please read about their amazing pledge here:
All the details are here, plus the event is up on Team Up …. go to Octber 27th and book yourself in…. any donations are welcome, as I’m not going to “charge” you – this way you get to donate Gift aid as well!
Starting to cast my net for raffle prizes … if anyone is willing….?
Happy Sunday ,
Our annual charity Aerobathon is on Sunday 27th October, 10am til 1pm
We are asking for donations for attending the day… all welcome!
Week commencing September 15th
New = Newstead / WP = Westcombe Pk
Tub = Tubbenden
MON EMKS 6am 30 min WP
MON Total Body HiIT 1 9.15am 30 min WP
MON Total Body HIIT 2 9.50am 30 min WP
MON Zumba Gold 10.30am 40 min WP
MON Essential Pilates 11.15am 45 min WP
MON Fight Klub 6.00pm 50 min NEW
MON Body Con 6.45pm 45 min Tub
MON Body Con 7.00pm 50 min NEW
MON Yoga Flow 7.35pm 55 min Tub
MON Cross Train 8.00pm 30 min NEW
TUE EMKS 6am 30 min WP
TUE HIIT 9.30am 40 min WP
TUE Yoga 10.15am 1 hour WP
TUE Bench & Bar 6.45pm 45 min Tub
TUE Zumba 7.00pm 55 min NEW
TUE Fitness Pilates 7.40pm 55 min Tub
TUE Mat Yoga 7.40pm 1 hour Tub
WED EMKS 6am 30 min WP
WED Cross Train /Stretch 9.30am 50 min WP
WED Pilates 6.30pm 55 min Tub
WED Cardio Ab Attack 6.45pm 45 min NEW
WED Core & Stretch 7.30pm 45 min Tub
WED Fight Klub 7.30pm 50 min NEW
THUR EMKS 6am 30 min WP
THUR PowerWave/Stretch 9.15am 45 min WP
THUR Buggy Beat 10.15am 45 min WP
THUR Total Body LITE 7.00pm 45 min NEW
THUR HIIT 7.00pm 45 min Tub
THUR Fitness Pilates 8.00pm 50 min Tub
FRI EMKS 6am 30 min WP
FRI PowerWave 9.00am 30 min WP
FRI Body Conditioning 9.40am 45 min WP
FRI Fitness Pilates 10.30am 50 min WP
SAT HIIT 8.45am 40 min NEW
SAT Total Body HIIT 9.40am 40 min NEW
SAT Activation Band Conditioning 10.30am 45 min NEW
SUN The Sunday Session 9.15am 50 min TUB
SUN Yoga with Kevin 10.30am 75 min TUB
For who’s teaching when, check the Team Up dashboard on the Flin’s Fitness home page!