Spring Fire Yoga Masterclass AND Squat Workshop
Spring Fire Yoga Masterclass with Kevin Flee @diaryofachubbyyogi
🔥Friday March 22nd
🔥7.00pm til 8.30pm
🔥Tubbenden Main Hall
🔥Non-yogis and Yogis all welcome
🔥Men & women of all abilities are welcome
🔥£10 with 20% discount for FF VIP’s (code is VIP20)
Booking link click here
Squat Workshop with Rosie Blake P/T
🍑Ever wondered whether you’re squatting correctly?
🍑What do different squat positions do for your legs and butt?
🍑Come and have some input and technique tips, plus spotting and correction at this brilliant workshop with Rosie – the Queen of Squats!
LIMITED NUMBERS FOR THIS HOUR LONG WORKSHOP!
Only 15 spaces for this, so please do book early to secure your spot ….tickets are £10 (with a 20% for Vips ..code VIP20)
🍑Saturday 30th March
🍑10.45am til 11.45am (so you can still do your HIIT class at Newstead!)
🍑Tubbenden Main Hall – car parking available!
📝Remember that this is a workshop, so do come in your workout clothes, but you won’t be getting sweaty!
It’s your final chance to hop onto our Elevate 6 week lifestyle programme, the Pre Easter Elevate, starting this Monday 11th … click the link, or message me for more info ( I sent an email out yesterday with a few more details, but hit reply and let me know if you need that info today … sooner the better!)
And finally …. it’s coming up to a busy period and due to hall space, or equipment limitations, we have a number cap on classes. Priority will now be given to those who are booked on, rather than a first come first served. Please understand that this is the fairest way for everyone, and if you don’t book, you may be asked to wait until everyone has arrived, before joining the class.
If you would like help sorting out, or managing your account on Team Up (everyone who has attended classes has an account …some are unclaimed!), please do email me and I will make sure we get it sorted for you!
Enjoy your Sunday,
Week commencing March 11th
New = Newstead / WP = Westcombe Pk
Tub = Tubbenden
MON EMKS 6am 30 min WP
MON PowerWave 9.10am 30 min WP
MON HIIT 9.45am 45 min WP
MON Zumba Gold 10.40am 40 min WP
MON Essential Pilates 11.25am 40 min WP
MON Fight Klub 6.00pm 50 min NEW
MON Body Conditioning 6.45pm 45 min Tub
MON Body Conditioning 7.00pm 45 min NEW
MON Yoga Flow 7.30pm 55 min Tub
MON Circuits 8.00pm 45 min NEW
TUE HIIT 9.30am 40 min WP
TUE Yoga 10.15am 1 hour WP
TUE Bench & Bar 6.30pm 50 min Tub
TUE Cardio Ab Attack 6.45pm 40 min Tub
TUE Zumba 7.00pm 55 min NEW
TUE Pure Stretch 7.30pm 45 min Tub
TUE Fitness Pilates 7.30pm 50 min Tub
WED EMKS 6am 30 min WP
WED Burn Out & Stretch 9.30am 55 min WP
WED Pilates 6.30pm 55 min Tub
WED Cardio Ab Attack 6.45pm 45 min NEW
WED Beginners Yoga 7.30pm 45 min Tub
WED Fight Klub 7.30pm 50 min NEW
THUR PowerWave 9.10am 30 min WP
THUR Power Yoga 9.45am 45 min WP
THUR Buggy Beat
Pilates & Conditioning 10.40am 40 min WP
THUR HIIT 7.00pm 45 min Tub
THUR Fit2Dance 7.00pm 55 min NEW
THUR Fitness Pilates 8.00pm 50 min Tub
FRI EMKS 6am 30 min WP
FRI PowerWave 9.10am 30 min WP
FRI Body Conditioning 9.45am 45 min WP
FRI Fitness Pilates 10.40am 40 min WP
SAT Express HIIT 9.00am 30 min NEW
SAT HIIT 9.45am 45 min NEW
SAT Power Yoga 10.40am 50 min NEW
SUN Circuits 9.30am 50 min NEW
For who’s teaching when, check the Team Up dashboard on the Flin’s Fitness home page!