Another busy busy week here at Flin’s Fitness… full on week of classes plus a Fight Klub MASTERCLASS with the amazing Chrissy Harper – FK Master Trainer! 7.30pm Tuesday night … we are going DISCO with the lights haha, so it’s going to be a RAVE!
I think there are only 4 spaces left now, so get yourself booked on NOW while it’s in your mind! https://www.flinsfitness.co.uk
Got to the Team Up dashboard and find the class on Tues 20th and book as normal…. I will be asking people to PAY rather than just reserve their spaces, if there is a waiting list, so no shows don’t take up space on the bags. It’s worth putting yourself on a waitlist for this reason as people do drop out on the day!
Club:fitters – we will be back next week with your regular class 🙂
If you would like your fix of Club:fit this week, myself and Kelly are guesting at the Pavilion in Bromley on FRIDAY 23rd at 7.30pm for a masterclass with glow sticks, lights and massive club chooooons ….90 mins of sweaty fitness fun, followed by drinks at the bar! A Flin’s presence is required gorgeous people, so come and have a great night out with me, Kelly & Tracey …and Lynn! Tickets are available at the reception at the Pav. Our very own Tracey is in charge though, so please only deal with the Pavilion Leisure Centre – this is not an FF event!
IMPORTANT OTHER STUFF!
Newstead Wood School open day this Saturday 24th October …. A definite no-go zone! Emma’s classes on this morning are relocated to Westcombe Park RC, up by Goddington Park … easy parking and 5 mins further down the road by car.
Slight time tweaks! – Kelly’s Zumba on Monday morning is now a 10.35am start at Westcombe Park, also Emma’s Saturday PiYo starts at 10.35am …I’ve amended the dashboard and the timetable below to reflect that.
LOST at the Aerobathon ….a white metal Michael Kors ladies watch … did anyone pick it up by any chance?
Money still coming in for this by the way ….final total will be mid October when we get our inch loss challengers money in! Our pictures taken by the wonderful Payley Photography are ready and I’m just allowing the people involved to ok them before I roll them out …Many thanks to Hayley & Rich for the best crop of photos yet! They captured the spirit of our classes perfectly!
And that’s it! I really hope I haven’t forgotten anything lol!
See you very soon, have a wonderful week ahead X
MON Step HIIT 9.45am 45 min Westcombe Fran
MON Zumba 10.35am 40 min Westcombe Kelly
MON FIGHT KLUB 6.00pm 45 min Newstead Fran
MON Total Body Workout 6.45pm 45 min Priory Jules
MON Body Conditioning 7.00pm 1 hour Newstead Fran
MON Yoga Flow 7.30pm 55 min Priory Jules
MON FIGHT KLUB 8.10pm 45 min Newstead Fran
TUES Express HIIT 9.30am 40 min Westcombe Tracey
TUES Yogalates 10.15am 1 hour Westcombe Tracey
TUES Pilates 6.30pm 55 min Newstead Fran
TUES ZUMBA! 7.00pm 1 hour Priory Kelly
TUES FIGHT KLUB MASTERCLASS 7.30pm 1 hour Newstead Chrissy Harper
WED Circuits & Core 9.30am 1 hour Westcombe Rosie
WED Yogalates 6.30pm 1 hour Priory Jules
WED Fight Klub 6.00pm 45 min Newstead Rosie
WED Better Body 7.00pm 45 min Newstead Rosie
WED Express HIIT 7.45pm 45 min Priory Jules
WED Fight Klub 8.00pm 45 min Newstead Carrie
THUR PiYo 9.45am 45 mins Westcombe Emma
THUR New Mum’s Xpress 10.40am 40 mins Westcombe Emma
THUR FITSTEPS 7.00pm 1 hour Priory Kelly
THUR STEP HIIT 7.00pm 55 min Newstead Fran
THUR Fitness Pilates 8.00pm 55 min Newstead Fran
FRI Total Body Workout 9.45am 45 min Westcombe Emma
FRI Fitness Pilates 10.35am 55 min Westcombe Emma
SAT HIIT 9.30am 1 hour Westcombe Emma
SAT PiYo 10.35am 50 min Westcombe Emma
SUN Insanity 9.30am 50 min Newstead Ellie
SUN FIGHT KLUB 10.30am 45 min Newstead Ellie