Please note that the timetable is subject to seasonal variation, the Team Up Calendar on the home page is correct on the day!

 

This is the Autumn 2019 schedule.

 

Booking is via the Team Up Dashboard on the homepage.

 

MON EMKS 6am 30 min WP
MON Total Body HIIT 9.30am 45 min WP
MON Zumba Gold 10.30am 40 min WP
MON Essential Pilates 11.15am 45 min WP
MON Fight Klub 6.00pm 50 min NEW
MON Body Conditioning 6.45pm 45 min Tub
MON Body Conditioning 7.00pm 45 min NEW
MON Yoga Flow 7.30pm 55 min Tub
MON Cross Train 8.00pm 30 min NEW
TUE EMKS 6am 30 min WP
TUE Express HIIT 9.30am 40 min WP
TUE Mat Yoga 10.15am 1 hour WP
TUE Barbell 6.45pm 45 min Tub
TUE Zumba 7.00pm 55 min NEW
TUE Fitness Pilates 7.40pm 55 min Tub
TUE Mat Yoga 7.40pm I hour Tub
WED EMKS 6am 30 min WP
WED Cross Train Stretch 9.30am 55 min WP
WED Pilates 6.30pm 55 min Tub
WED Cardio Ab Attack 6.45pm 45 min NEW
WED Core & Stretch 7.30pm 45 min Tub
WED Fight Klub 7.40pm 50 min NEW
THUR EMKS 6am 30 min WP
THUR PowerWave/ Power Yoga 9.15am 50 min WP
THUR Buggy Beat Fitness 10.15am 45 min WP
THUR HIIT 7.00pm 45 min Tub
THUR Total Body LITE 7.00pm 45 min NEW
THUR Fitness Pilates 8.00pm 50 min Tub
FRI EMKS 6am 30 min WP
FRI PowerWave 9am 30 min WP
FRI Body Conditioning 9.40am 45 min WP
FRI Fitness Pilates 10.30am 50 min WP
SAT HIIT 9.00am 30 min NEW
SAT Total Body HIIT 9.40am 40 min NEW
SAT Activation Band Conditioning 10.30am 45 min NEW
SUN The Sunday Session 9.00am 50 min TUB
SUN Yoga with Kevin 10.30am 75 min TUB